ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει οι κακοποιοί στον 52χρονο κρεοπώλη, έξω από το σπίτι του στο Γαλάτσι. Ήταν αποφασισμένοι ακόμη και να τον σκοτώσουν προκειμένου να του αρπάξουν το τσαντάκι με τα χρήματα.
Κανείς στη γειτονιά δεν άκουσε τους κρότους των πυροβολισμών.
Ανυποψίαστος ο 52χρονος κρεοπώλης βγήκε από το σπίτι του στις 5 το πρωί και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό του που είχε σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση. Οι δύο άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα. Τράβηξαν όπλο, τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν το τσαντάκι, μέσα στο οποίο ο κρεοπώλης μετέφερε χρήματα. Όταν εκείνος αντιστάθηκε δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν.
Οι ληστές πήραν το τσαντάκι με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι. Ο 52χρονος με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει κατάφερε να περπατήσει, βαριά τραυματισμένος, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και από το θυροτηλέφωνο να ζητήσει βοήθεια από την σύζυγό του.
Με τη βοήθεια της γυναίκας του ο 52χρονος κατάφερε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του, όπου την επόμενη στιγμή υπέκυψε στα τραύματά του.
Συγκλονισμένοι οι πελάτες του κρεοπώλη δεν πίστευαν ότι ο 52χρονος είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών. Όπως λένε οι υπάλληλοι ο κρεοπώλης συνήθιζε κάθε Δευτέρα να μεταφέρει χρήματα για εμπορία κρέατος από την κεντρική αγορά του Ρέντη.
Η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα το όπλο των ληστών να έφερε σιγαστήρα, ενώ στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν δύο κάλυκες. Οι αστυνομικοί ερευνούν στον ευρύτερο επαγγελματικό κύκλο του θύματος για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: