ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ


Στο νεκροτομείο της Γάζας μάνες αγκαλιάζουν τα νεκρά παιδιά τους. Η ανθρωπιστική τραγωδία γίνεται όλο και μεγαλύτερη ώρα με την ώρα. Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 310 και οι τραυματίες τους 1400. Για ανθρωπιστική κρίση κάνουν λόγο οι διεθνείς οργανώσεις.
Το Ισραήλ άρχισε να συγκεντρώνει άρματα μάχης και στρατεύματα κοντά στη Λωρίδα της Γάζας. Έχουν ήδη κινητοποιηθεί 6,5 χιλιάδες έφεδροι. Την ώρα που οι ισραηλινές επιδρομές συνεχίζονται εναντίον του Ισλαμικού Πανεπιστημίου και του υπουργείου Εσωτερικών της Χαμάς, πολίτες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή διαδηλώνουν κατά των επιθέσεων. Τα βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για προσπάθεια του Ισραήλ να τελειώσει μια και καλή με τη Χαμάς σκοτώνοντας τα μέλη της και εξαρθρώνοντας τον μηχανισμό της.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ θέλοντας να κερδίσει έδαφος εν όψει των εκλογών του Φεβρουαρίου, αποφάσισε να κινηθεί τώρα στρατιωτικά εναντίον της Χαμάς. Αναλυτές θεωρούν πως οι Ισραηλινοί ήθελαν να τελειώνουν με την επίθεση τις τελευταίες ημέρες της θητείας του Μπους, για να μην επιβαρύνουν τον Ομπάμα.
Και στο Ισραήλ πάντως ηχούν οι σειρήνες του πολέμου. Ένας ισραηλινός έχασε τη ζωή του και 15 τραυματίστηκαν από ρουκέτα που εκτόξευσαν παλαιστίνιοι στην πόλη Ασκελόν, του νότιου Ισραήλ.
Σημαντική άνοδο έως και 5,6% σημείωσαν οι τιμές του «μαύρου χρυσού» στον απόηχο των αεροπορικών επιθέσεων του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: