ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΕΛΤΙΚ ΓΙΑ ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΙΜΠΙΣΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΘΕΛΕΙ Η ΜΙΛΑΝ!



Πιθανότητες απόκτησης του Νέρι Καστίγιο με μορφή δανεισμού υπάρχουν. Στο στρατόπεδο της Σέλτικ, μετά τους τραυματισμούς των Μαλόνι και Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ, η ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμη επιθετικούς είναι εμφανής. Ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για δανεισμό του παίχτη και όχι για αγορά του, καθώς οι άνθρωποι της σκωτζέζικης ομάδας είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την απόδοση των επιθετικών τους και απλά θέλουν να αντιμετωπίσουν τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει. Εξάλλου, οι "Κέλτες" γνωρίζουν ότι η Σαχτάρ για να αποκτήσει τον Καστίγιο από τον Ολυμπιακό ξόδεψε πάνω από 15.000.000 ευρώ και δεν είναι διατεθιμένοι να δώσουν ανάλογο ποσό, αλλά ούτε και μικρότερο. Ο 24χρονος πρώην άσσος των "ερυθρολεύκων" πέρσι αγωνίζονταν με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτυ. Όμως δεν είχε αρκετές συμμετοχές, εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε στον ώμο.

Χαρούμενος και ενθουσιασμένος από τις κινήσεις κινήσεις της Ίντερ για την απόκτηση του είναι ο Βεντάντ Ιμπίσεβιτς. Ο επιθετικός της νεοφώτιστης Χοφενχάιμ έχει σκοράρει 18 φορές (!) σε 17 παιχνίδια και είναι η αποκάλυψη της χρονιάς στην Μπουντεσλίγκα. Δήλωσε πως θα ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα όπως η Ίντερ, όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του τη φετινή σεζόν στο Μιλάνο. Χαρακτηριστικά δήλωσε:«Το ενδιαφέρον έρχεται από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συνεργαστώ με προπονητές σαν τον Μουρίνιο και με ποδοσφαιριστές όπως ο Ιμπραίμοβιτς.Παρ’ όλα αυτά η απόφαση μου είναι να μείνω στη Χοφενχάιμ ως το τέλος της φετινής χρονιάς». 

Έντονες φήμες υπάρχουν για ενδιαφέρον της συμπολίτισσας τής Ίντερ, Μίλαν, για τον Κώστα Κατσουράνη. Οι "ροσονέρι" τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Κατσουράνης, σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί, θα αντικαταστήσει τον Τζενάρο Γκατούσο. Λέγεται πως ο Κατ(σ)ουρ είναι πρώτος στόχος της Μίλαν και μάλιστα ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν προσεγγίσει την Μπενφίκα μέσω του παλιού άσσου της Μίλαν και νυν τεχνικό διευθυντή των "αετών", Ρούι Κόστα. Πέρσι η Μπενφίκα αρνήθηκε προσφορά της Τσέλσι. Φέτος, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Κατσουράνης θα έχει συμπαίχτες τους κατόχους της "χρυσής μπάλας" Κακά και Ροναλντίνιο, τον άνθρωπο των 8 τελικών κυπέλλου πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ και 5 φορές νικητή Μαλντίνι και τον νεοφερμένο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που αποτελεί μεγάλο χαρτί όχι τόσο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως στο θέμα "marketing". Πουλάει τρελά ο Ντέιβιντ... Θα σχολιάσω μόνο το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κατσουράνη. Θα γελάω μέχρι να φτιαχτούν τα δόντια του Γεωργίου, μέχρι να αρχίσει ο ήλιος να ανατέλλει από τη Δύση. Ο Γιάννης Πάριος στο ντουέτο που έχει κάνει με τον Λάκη Λαζόπουλο λέει "αλλού η θάλασσα κι αλλού το πλοίο". Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο στίχος θα γίνει "αλλού η μπάλα κι αλλού ο Κώστας". Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πώς γίνεται μια ομάδα όπως η Μίλαν να χάνει για κάποιο χρονικό διάστημα έναν κόφτη όπως ο Γκατούζο και μετά να στρέφεται στον... Κατσουράνη. Λες και οι κεντρικοί παίχτες χάθηκαν κι έμεινε μόνος του ο Κατ(σ)ουρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: