ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...


Στην τελευταία της παράσταση μέσα στο 2008, η Λίβερπουλ ήταν εκθαμβωτική. Μπορεί να αγωνίστηκε για άλλη μια φορά χωρίς τον μεγάλο της σταρ, Φερνάντο Τόρες, με τον Στίβεν Τζέραρντ σε ρόλο δεύτερου επιθετικού στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στη Νιούκαστλ, και τον Ράφα Μπενίτεθ στην κερκίδα (αναρρώνει απο εγχείρηση κήλης) , όμως έπιασε φανταστική απόδοση.

Συνέτριψε την ομάδα του Τζο Κινέαρ με 5-1 και παρέμεινε στην κορυφή της Πρέμιερ Λίγκ. Χαρακτηριστικό της εντυπωσιακής εικόνας των «κόκκινων» ήταν ότι μέχρι να σημειώσουν το πρώτο γκολ με τον Τζέραρντ (31΄) είχαν κάνει τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο αρχηγός βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ επίσης ένα λιθαράκι στον θρίαμβο της Λίβερπουλ έβαλαν οι Χίπια, Μπάμπελ και Τσάμπι Αλόνσο.

Πλέον η διαφορά της από την Τσέλσι είναι στους τρεις βαθμούς αφού οι «μπλε» σκόνταψαν στο μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι με την Φούλαμ. Ο Κλιντ Ντέμπσει ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Ρόι Χόγκτσον.

Ισοφάρισε σε 2-2 στο 90’ τους «μπλε», οι οποίοι είχαν κάνει την ανατροπή με τον Φράνκ Λάμπαρντ να σκοράρει δύο φορές.

Η επιστροφη του Τόνι Ανταμς σαν αντίπαλος της Αρσεναλ στο Λονδίνο δεν ήρθε με τον τρόπο που περίμενε ο νυν τεχνικός της Πόρτσμουθ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 1-0. Σκόρερ ο Γουιλιαμ Γκαλάς με κεφαλιά στο 81’. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό στην εκπνοή του Πάπα Ντιοπ της Πόρτσμουθ ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός.

Σε περιπέτειες ξαναμπήκε η Τότεναμ, που ηττήθηκε με 2-0 από την μέχρι την Κυριακή ουραγό Γουεστ Μπρομ, ενώ χάρη στον Ντιέγκο Τριστάν η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε με 2-1 της Στοουκ. Στο «Ριμποκ» η Γουίγκαν απέδρασε χάρη στον Ζακί που σκόραρε απο την άσπρη βούλα του πέναλτι το μοναδικό γκολ του αγώνα με τη Μπολτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: