ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!

ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΚ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Εδώ υπάρχουν σύνδεσμοι για να διαβάσετε τις φιλοσοφημένες φιλοσοφίες...
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΜΑΡΚΟ(ΒΙΤΣ) ΒΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ, ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ...


Ας αφήσουμε και μια φορά το κλίμα των ημερών. Και δε μιλώ για τα Χριστούγεννα. Ας ασχοληθούμε με κάτι που πιο χαρούμενο, πιο κοντινό στο γιορτινό πνεύμα που χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το πάρτυ τού Μάρκο τα είχε όλα! Προ, μπύρες, πίτσες, μουσικούλα, υπολογιστή, ίντερνετ, μπάλα, γέλιο, λίγα κορίτσια [:(], γλυκά αρκετά για να πάθεις ζάχαρο και αρκετό κόσμο. Μπορεί, βέβαια, να μην έμεινε πίτσα ούτε για δείγμα, όμως δεν πειράζει. Του χρόνου θα είναι καλύτερα. Οι μπύρες, όπως ήταν αναμενόμενο, τελείωσαν. Έμειναν λίγα γλυκά, αλλά τα περισσότερα έκαναν "φτερά". Ο κόσμος αρκετός, όμως τα κορίτσια δεν ήταν πάνω από 10!! Όμως, για κάτι τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει το playstation και το προ! Μαζευτήκαμε και παίξαμε. Προσωπικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάρκο για τα φοβερά ματς που μόνοι εμείς οι δύο είχαμε την τύχη να ζήσουμε. Αγγλία εναντίον Αργεντινής. 4-6 το πρώτο (υπέρ μου χαχα) και το δεύτερο 2-2 στην κανονική διάρκεια, 3-3 μετά το τέλος της παράτασης και 3-2 στα πέναλτυ νίκη για την Αγγλία και τον Μάρκο. Η απουσία των κοριτσιών ήταν ολοφάνερη, αλλά ξέρουμε ποιος φταίει. Αυτή η καταραμένη οικονομική κρίση...Δεν ήξεραν τι δώρο να πάρουν και έτσι δεν ήρθαν καθόλου. Ας μην ξεχάσω και το ότι βγήκα έξω απ' το σπίτι και βρήκα πάνω σε ένα αμάξι ένα κουτί πίτσας ΓΕΜΑΤΟ. Συναρπαστική ανακάλυψη... Ίσως να μην έπρεπε να φωνάξω "βρήκα πίτσα". Μέχρι να τελειώσω τη φράση, σχεδόν όλη είχε εξαφανιστεί. Αυτά έγιναν πάνω-κάτω. Καλές γιορτές να έχουμε, χρόνια πολλά. Και του χρόνου!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περιττο να πω οτι η παρουσια μου 9εωρη9ηκε αμεληταια(20 λεπτα{!})

αλλα ειχε πολλη πλακα(βλεπε ολοι πιωμενοι{4 μπυρες αλε3ης-γιωργοσ)κ ακυρα ανεκδοτα(-χαχαχαχαχα...-τι ειπε τωρα??-αχααχαχαχαχα πολλη φαση-...)

γιωτα

Karolos27 είπε...

Εγώ ήπια 2 κουτάκια των 300ml και ένα των 500ml αλλά ως γνωστός αναίσθητος, δεν κατάλαβα τίποτα. Μια χαρά πρό έπαιξα, έριξα και 6 στον παρτάκια!